«ROTTEBLOD» KOMMER 30. OKTOBER

Foto: Neglebitt forlag DA

Bokhøsten 2020 er rett rundt hjørnet for Neglebitt forlag DA

Endelig kan Neglebitt forlag DA stolt presentere sin første utgivelse. Den 08. november kommer den frittstående oppfølgeren til bestselgeren “Spindelvevet”, som bare i Randaberg solgte 500 ex på fire uker i julestria 2019. Nå er salget opp i utrolige 750 eksemplarer. Nok en gang følger leserne førstekriminalbetjent Bjørn Berner og journalist Truls Storlien. Vi gleder oss til å dele historien med dere.

Litt om handlingen:

Den vesle bygda Randaberg er enda i sjokk etter at den beryktede Erik Hansen klarte å unnslippe politiet etter flere alvorlige kidnappingssaker. For å trygge befolkningen er det satt inn en ekstra sterk og håndfast politibetjent, Preben Oppegård. Men førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir bekymret da Oppegård en dag ikke dukker opp på jobb. Mystiske ting begynner å skje. Nok en gang føler Randabergs befolkning på en intens frykt, og politiet er fast innstilt på at denne gangen skal forbryterne ikke unnslippe. Saken utvikler seg imidlertid på en måte ingen kunne forutse, og det virker som om forbryterne har infiltrert politiet.

Dette er andre bok i serien om Bjørn Berner og Truls Storlien. 

30. oktober er den å få tak i, hos din nærmeste bokhandel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *