Kommer snart

På denne siden kan du se bøker som vi skal gi ut i nærmeste framtid.

KOMMER I INNBUNDET OG SOM EBOK

Utgivelse: 15. februar 2021.

Øya på sokkelen av Gry Kristin Karlson

ISBN: 9788293832027 (Fysisk utgave) og 9788293832034 (Elektronisk)

Norges svar på Kate Mosse!

«Sofia Wilson tar en pause i studiene da hennes mor blir alvorlig kreftsyk. Sammen flytter de til morens barndomshjem. Finurlige gjenstander dukker opp, og en hendelse fører dem til en øy i et endeløst svart hav uten solskinn. En annerledes kultur, hvor eldre mennesker forsvinner. Selv døgn og kalender er unormale. Mellom naturkrefter, intriger og trusler, finner Sofia spor etter faren som forsvant i en ekspedisjon elleve år tidligere. Men hvor er de? Og hvordan skal de komme seg hjem?»

Første bok i den planlagte «Månetetragonene» andre del kommer høsten 2022.

Utgivelse: 10. mars 2021

Alfahannen av Ellingsen og Ingemundsen

ISBN: 9788293832041 (Fysisk utgave) og 9788293832058 (Elektronisk)

Lektor Richard Trones har flyktet fra byens larm og tatt en stilling i psykologi og sosiologi ved Jørpeland videregående skole. Ved en tilfeldighet treffer han Anne Ellingsen, en av de tre døtrene til kommunens rikeste og mektigste mann, ordfører Helge Ellingsen. Etter en kort og intens romanse gifter de seg i et storslått bryllup. De bosetter seg i den vesle dalen hvor nesten alle i slekten bor, og Richard Trones, som selv bare har sin gamle mor i live, føler at tilværelsen nesten er fullkommen. Det eneste som mangler er barn.

Men en dag kommer Tina Ellingsen, den yngste datteren på besøk. Hun er slående vakker og en idealistisk og sannhetssøkende forsker. Under en familiemiddag setter hun patriarken Helge Ellingsen ettertrykkelig på plass i alles påhør. Det har aldri noen gjort før. Dagen etter våkner Richard Trones med høy feber og må søke akutt legehjelp. Det er bare begynnelsen på en malstrøm av av dramatiske hendelser som virvler ham inn i en desperat kamp for å redde dem han er mest glad i og finne sannheten blant alle løgnene før han selv blir trukket under.

NB: Ebok tilgjengelig 25. mars!

Utgivelse: 14. juni 2021

Attentatet av Ellingsen og Ingemundsen

ISBN: 9788293832249 (Fysisk utgave) og 9788293832256 (Elektronisk)

Ingen liker å finne ut at livet de har levd har vært bygget på løgner og bedrag, og at mennesker en har tilbrakt store deler av livet med ikke er til å stole på.

Det er nettopp dette en av verdens dyktigste programmere, Henrik Harestad, opplever i løpet av kort tid. Hans fredelige tilværelse som leder for en utviklingsavdeling i et datafirma utenfor Stavanger blir snudd på hodet, og han står i fare for å miste alt.

Men en desperat programmerer med en IQ på 166 er ikke til å spøke med, selv om han er kringsatt av fiender. Med sine datakunnskaper og intelligens snur Harestad det skitne spillet han er utsatt for og slår tilbake på en måte ingen kunne forutse.

NB: Ebok tilgjengelig 28. juni!

KOMMER I POCKET OG SOM EBOK

Utgivelse: 05. mars 2021

Direktøren av Katharina Holt

ISBN: 9788293832133 (Fysisk utgave) og 9788293832140 (Elektronisk)

Tredje re-utgivelse i Neglebitt forlag DA sin «Pistolløp-serie».

«Et forfriskende nytt bekjentskap» skriver sjefredaktør i TA, Ove Mellingen om Katharina Holts «Direktøren».

Sofia bryter opp fra et destruktivt ekteskap og flykter tilbake til sin barndomsby, Kragerø. I sin søken etter hevn, havner hun imidlertid i et mareritt hun ikke klarer å kontrollere. Hatet hun kjenner for eksmannen og de menneskene som hjalp han å føre henne bak lyset, gir uante konsekvenser. Ondskapen smitter.

Nå kommer boka for første gang ut i pocketutgave – med splitter nytt omslag og i revidert utgave. Det er første bok med kriminaletterforsker Cornelia Lorentzon ved Gøteborgs Politikammer i hovedrollen.

KOMMER KUN SOM EBOK

Utgivelse: 05. desember 2020

Dødelig tro av Egil Foss Iversen

ISBN: 9788293832065 

Dødelig tro er første re-utgivelse Neglebitt forlag DA gjør. Inngår i Pistolløp-serien.

En seriemorder herjer i Bergens gater under tilnavnet Bibelmorderen. Han dreper bare prostituerte og etterlater bibelsitater risset inn på kroppen til offeret. Så langt er fire prostituerte drept. Bedriftsrådgiver og psykoterapeut Theodor Solomonsen blir motvillig dratt inn i saken. Ved hjelp av den vakre politietterforskeren Amalie Botega oppdager Solomonsen at det går en rød tråd fra drapet i Bergen tilbake til en misjonsstasjon i Kongo. Det han trodde ville være en enkel sak, viser seg å avsløre korrupsjon i det offentlige, svindel med fadderordninger og bistandsstøtte, utro politikere, barnesoldater, prostitusjon og trafficking.

Dette er første bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i Dødelig-serien «Dødelig hevn» kommer medio februar 2021.

Utgivelse: 01. februar 2021

Havskrømt av Jonas A. Larsen

ISBN: 9788293832096 

For første gang gir Neglebitt forlag DA ut tegneserie.

Kapteinen på et skotsk skip får øye på noe som kan se ut som spøkelser på sjøen. Plutselig er de borte. Kan det ha vært et omen? Om en skjebne, som har hjemsøkt drømmene hans siden han var en ung lad? Havskrømt er en (nesten) ordløs tegneserienovelle inspirert av gamle sagn og episke dikt. Prosjektet ble laget gjennom en serie illustrasjoner som videre ble sydd sammen til en sammenhengende fortelling.

Engelskversjon kommer 01. februar!

Utgivelse: 15. februar 2021

Dødelig hevn av Egil Foss Iversen 

ISBN: 9788293832072 

Andre bok i Pistolløp-serien.

Etterforsker Amalie Botega vender tilbake fra et års studieopphold i USA og blir utnevnt som avdelingssjef for voldsavsnittet. Hennes første sak virker i utgangspunktet å være enkel. En bil er funnet tom, men baksetet er fullt av blod. Men føreren av bilen er forsvunnet. Sporene tyder på at det har vært to personer i bilen. Kort tid skjer det nytt funn av en stor blodpøl, men ingen offer. Nå står Amalie igjen med masse blod og tre personer som er forsvunnet. I utgangspunktt virker dette som å være sjalusidrap og konen til eieren av bilen blir uiddelbart mistenkt da alle har tilknytting til Universitetet i Bergen. Men da flere mord skjer, blir saken så innfløkt at Amalie involverer sin tidligere venn, bedriftsrådgiver og psykoterapeuten Theodor Solomonsen, i saken. De har samarbeidet før Amalie reiste til USA med stort hell, og samtidig forsøker de å finne ut av sitt personlige forhold.

Dette er andre bok i Theodor Solomonsen-serien. Tredje bok «Dødelig begjær» i Dødelig-serien vil utkomme 15. mars 2021

Utgivelse: 15. mars 2021

Dødelig begjær av Egil Foss Iversen 

ISBN: 9788293832164 

Fjerde bok i Pistolløp-serien

Statsadvokat i Hordaland, Harald Karlsvik, blir funnet drept, sammen med sin kone som er også blitt drept. Gjerningsmannen blir arrestert. Mannens forsvarer er advokat Sande, som sitter i rullestol og den høytfungerende autisten, advokat Miriam Lundquist.
Rett etter drapet på statsadvokaten, skjer det et innbrudd i et IT firma. En gammel stasjonær pc er det eneste som blir stjålet.

Et år senere starter rettssaken som gjelder drapet på statasadvokaten og hans kone. Dette skjer samtidig som en ukjent kvinne begår selvmord ved å skyte seg selv, på hotell Norge, i Bergen.

Bedriftsrådgiver og psykoterapeut Theodor Solomonsen blir oppringt av sin kamerat som arbeider med data. Han har funnet et manuskript på en gammel pc – som han vil Theodor skal se. Det som Theodor Solomonsen først trodde var en enkel sak med et tyveri av et manus, endrer seg til noe helt annet. Sammen med advokat Miriam Lundquist, står de plutselig midt oppe i drap, trafficking, prostitusjon, korrupsjon, svart arbeid og menneskehandel, og de opplever selv å bli truet på livet.

Dette er tredje bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i «Dødelig»-serien vil bli re-utgitt medio juni.

Utgivelse: 20. april 2021

Vitne til mord og andre krimnoveller av Christian Klaffmo

ISBN: 9788293832225

Femte reutgivelse i Neglebitt forlag DA sin populære serie «Pistolløp» – serien er her. Denne gangen første volum i Klaffmos univers. Det er bare å glede seg.

Hva gjør du når du møter en livsfarlig straffange på rømmen i en mørk bakgate? Eller når du er kidnappet av opprørere midt ute i jungelen i Zimbabwe? Var smellvakre Evita Enoksen sin død virkelig en ulykke, eller lusker en drapsmann rundt på idylliske, lille Værøy?

Hva foretar sheriffen av Nevermore seg når datteren til byens narkobaron er kidnappet, den samme narkobaronen som drepte sheriffens egen familie? Og hvordan finner en liten gruppe hemmelige agenter, utstasjonert nær russergrensen under den kalde krigen, ut hvem som er den virkelige forræderen blant dem?

Femten helstøpte og drivende krimnoveller der bare én ting er sikkert: I Christian Klaffmos univers er ingenting slik det ser ut til å være.

Sjette bok vi reutgir er Anne Gro Gullas «Sommerfuglringen» som kommer 15. mai.

Utgivelse: 15. mai 2021

Sommerfugl-ringen av Anne Gro Gulla

ISBN: 9788293832157 

Neglebitt forlag DA reutgir den fantastiske og bestselgende «Sommerfuglringen» av Anne Gro Gulla.

Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner.

Dette er en spenningsroman og er den sjette reutgivelsen i den populære «Pistolløp-serien»

Utgivelse: 15. juni 2021

Blå måne av Mårten Juvastøl Havre

ISBN: 9788293832119 

«Blå måne» er syvende re-utgivelsen i Neglebitt forlag DA sin populære serie «Pistolløp-serien».

Patolog Celine Zachariassen måtte telle igjen, i to andre celler. Jo visst, 46 kromosomer i den ene cella, 78 i den andre. Dette gjentok seg i de øvrige cellene. I Heiteste! I ren refleks tok hun øynene vekk fra mikroskopet og rygget kontorstolen bakover, stolryggen kolliderte med obduksjonsbordet og Celine falt ned på det kalde laboratoriegulvet. Var det virkelig celler fra en varulv hun hadde sett Politietterforskerne Wollert Hansen og Marius Franc blir satt til å utrede forsvinningen av Jørgen Dahl. Samtidig blir det utført bestialske og groteske drap flere steder i byen. Det viser seg at hendelsene har en sammenheng, nemlig (full?) månen.

Oppfølgeren til «Blå måne» re-utgis 15. juli i «Postolløp-serien».

Utgivelse: 15. juni 2021

Dødelige forbindelser av Egil Foss Iversen

ISBN: 9788293832171 

Åttende re-utgivelsen i Neglebitt forlag DAs populære «Pistolløp»-serie er her!

Arne Mishavn blir dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin kone. Arne Mishavn husker selv ikke hva som skjedde de fatale 50 minuttene den kvelden hans kone blir drept.
Saken blir anket og advokat Miriam Lundquist er mannens forsvarer og sammen med seg har hun Theodor Solomonsen, som arbeider for henne som etterforsker og konsulent.
I ankesaken bestemmer Theodor og Miriam seg for å fokusere mer på offeret. Hvem var Solveig Mishavn?

Etter hvert som saken utvikler seg, viser det seg at verken mannen eller noen andre virkelig kjenner offeret. Det dukker opp den ene overraskelsen etter det andre når de går offeret nærmere etter i sømmene. Også de som Arne trodde var hans venner, blir sakte men sikkert avslørt og Arne Mishavn blir mer og mer frustrert når han til slutt ikke vet hvem han kan stole på og hvem som er hans virkelige venner.

Dette er fjerde bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i «Dødelig»-serien utgis 15. juli 2021.

Utgivelse: 15. juli 2021

Tidsrift av Mårten Juvastøl Havre

ISBN: 9788293832126 

«Tidsrift» er niende utgivelse i den populære «Pistolløp-serien».

Natt til 6. oktober 1943 forsvinner løytnant Wolfgang Kortz og troppen sporløst under et oppdrag. På nøyaktig samme dato i 1881 fordufter Ole Wessel under en rømningsaksjon fra Eg sinnssykeasyl. 6. oktober 2015 blir ekteparet Tormod og Turid Helland drept på slektsgården i Øvrebø av gjerningsmenn ikledd Wehrmacht-uniformer. Mens en mann som hardnakket påstår å være født i 1848 forskanser seg på Sørlandet sykehus. Etterforskerne Wollert Hansen og Marius Franc settes på saken.

Les denne spektakulære oppfølgeren på «Blå måne».

Utgivelse: 15. juli 2021

Dødelig fortid av Egil Foss Iversen

ISBN: 9788293832188 

Jubileums re-utgivelse.

Tiende re-utgivelsen i Neglebitt forlag DA sin populære «Pistolløp»-serie er her.

En kvinne blir funnet sterkt forslått og voldtatt i hennes hjem. Ved siden av henne ligger tre menn. To av dem er døde, en ukjent mann og en politimann. Den tredje mannen, voldtektsmannen, er dødelig såret av en kniv i brystet, og dør på vei til sykehuset. For politiet framstår det hele som en gåte. Den voldtatte kvinnen påstår at hun var bevisstløs da voldtektsmannen ble drept. Hun vet heller ikke hvem de to andre mennene er, og hvorfor de var der. Mannen til den voldtatte kvinnen, som var bortreist da det skjedde, engasjerer advokat Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen til å bistå ekteparet i den videre etterforskning. For å kunne forsvare kvinnen, må Theodor Solomonsen først finne svar på de uløste spørsmål. Hvem er de ukjente mennene, hva gjorde de der, og hvem er den femte personen?

Dette er femte bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i «Dødelig»-serien vil bli re-utgitt høsten 2021.

Utgivelse: 15. august 2021

Dødelig omsorg av Egil Foss Iversen

ISBN: 9788293832195 

Ellevte utgivelse i Neglebitt forlag DA sin populære «Pistolløp»-serie er her.

Alle foreldrenes skrekk hadde rammet familien Hovdevåg. Deres tre år gamle sønn er forsvunnet. Jørgen Hovdevåg stoler ikke på politiet og ber familiens advokat, Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen om å bistå i letingen etter gutten. Hver time teller. I følge guttens mor lider gutten av epilepsi og muskelsvinn og kan dø hvis han ikke får medisinene sine. Da Theodor begynner å se på saken, avdekkes den ene mørke familiehemmelighetene etter den andre. Men Theodor blir likevel i tvil. Er det noen i familien, eller det noen utenfor som har tatt gutten? Da Jørgen Hovdevåg også forsvinner, synes Theodor at saken begynner å bli komplisert. Tiden holder på å løpe fra Theodor. Gutten kan dø hvis han ikke blir funnet raskt.

Dette er sjette bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i «Dødelig»-serien vil bli re-utgitt medio november 2021.

Utgivelse 12. oktober 2021

Dødssynd av Anette Moe-Kittelsen

ISBN: 9788293832270

Den tolvte utgivelse i Neglebitt forlag DA sin populære «Pistolløp»-serie.

Brede Karlsen, en respektert tannlege fra Kristiansand, blir funnet drept på Sandrip i Øvrebø. Offeret er gjennomhullet av knivstikk og øynene er fjernet. Han er strippet for alle klær. Drapet er skremmende likt en uoppklart drapssak fra 1994. Profilør Ernst Lier settes på saken.

Neste bok «Mørke svik» kommer 15. januar 2022.

 
 
 
Utgivelse: 15. oktober 2021

Dødelig sannhet av Egil Foss Iversen

ISBN: 9788293832201

Neglebitt forlag DA sin trettende re-utgivelse i den populære «Pistolløp»serien.

En advokatsekretær blir tatt av dage i 1998.
En mann blir drept av sin kone i 1999.
Tjue år senere mottar politietterforsker Bodil Lien kryptiske beskjeder på mobiltelefonen. En stemem sier bare: Jeg kjenner sannheten.
Samtidig blir en alenemor funnet død i sengen med ordet FALSK skrevet på brystet.

Bodil Lien får saken og politimannen Leif Furnes og tingrettsdommer William H. Grande blir begge mistenkt for drapet på alenemoren.
Forsvarsadvokat Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen blir forsvarere for Furnes og Grande. En av deres store utfordringer er om det er en sammenheng mellom drapene i 1998, 1999 og drapet på alenemoren i 2019. Og hvem sender truende beskjeder til Bodil Lien, og hvilken sannhet snakker de om?

Dette er syvende bok i Theodor Solomonsen-serien. Neste bok i «Dødelig»-serien vil utkomme medio desember.

Utgivelse: 15. desember 2021

Dødelig spill av Egil Foss Iversen

Neglebitt forlag DA sin tolvte re-utgivelse i den populære «Pistolløp»-serien.

ISBN: 9788293832218

Dette er fjortende bok i den populære Theodor Solomonsen serien.

Harald Hermansen blir dømt til 21 års fengsel og forvaring. Han blir dømt for et drap i 2016, men samtidig tilstår han sju andre drap på unge kvinner som er forsvunnet i perioden 1988 til 1994, i Stavanger. Men han oppgir ingen detaljer rundt drapene og han vil heller ikke oppgi hvor disse sju kvinnene er begravet.

En måned etter at dommen har falt, får Theodor Solomonsen en telefon fra Stavanger politikammer. Hermansen er nå villig til å fortelle hvor de sju kvinnene er begravet, men på en helt spesiell betingelse. Han vil kun snakke med Theodor, og samtalen skal foregå over et parti sjakk.
Theodor Solomonsen sier ja til utfordringen og reiser til Stavanger. Da sjakkpartiet starter, oppdager Theodor at Hermansen har laget noen helt spesielle regler. Når Theodor slår ut en offiser hos Hermansen, får han vite hvor en kvinne er begravet, men taper Theodor en offiser, dør en ny ung kvinne. Hermansen har i tillegg gitt de to tårnene til Theodor navnene til døtrene hans. Det viser seg at hvis Hermansen greier å slå ut et tårn hos Theodor, så mister døtrene hans livet.
Plutselig blir det ikke et spill om millioner som i sjakk VM, men et spill på liv og død for Theodor. Samtidig får Theodor og politiet i Stavanger noen nye utfordringer. Hvem begår de nye drapene når Hermansen er fengslet, og hvordan får Hermansen informert drapsmannen?

Neste bok i «Dødelig»-serien vil bli utgitt medio februar.

KOMMER SOM ENGELSK EBOK

Utgivelse: 01. februar 2020

Sea Ghosts by Jonas A. Larsen

ISBN: 9788293832102 

The captain of a Scottish ship sees something that may look like ghosts at sea. Suddenly they are gone. Could it have been an omen? About a fate that has haunted his dreams since he was a young lad?

Havskrømm is a (almost) wordless comic book short story inspired by old legends and epic poems. The project was made through a series of illustrations which were further sewn together into a coherent story.

English versjon of norwegian versjon «Havskrømt»